Begraafplaats IJsselmonde
HERINNERINGSDAG
Geplaatst op: 14-11-2022


Het afgelopen jaar heeft u een dierbare begraven, zijn er crematieplechtigheden geweest in het uitvaartcentrum of is de as verstrooid op de begraafplaats Rotterdam IJsselmonde, ieder met haar of zijn levensverhaal, heel divers zeker in een grote stad als Rotterdam, en vormen een afspiegeling van de maatschappij.

De tijd gaat door, het verdriet blijft, maar misschien zijn de mooie herinneringen en momenten om op terug te kijken u heel dierbaar.

Op zaterdag 19 November 2022 leggen wij een bloem op de graven van hen die het afgelopen jaar zijn overleden, en stellen wij ons uitvaartcentrum open om elkaar te ontmoeten. Het uitvaartcentrum zal open zijn van 11.00 uur tot 15.00 uur voor een kopje koffie/thee.

Zondag 20 November 2022 is het eeuwigheidszondag en wordt hierbij stil gestaan in de protestante kerken.

Mocht u niet de mogelijkheid hebben om hierbij aanwezig te zijn dan nodigt het team u uit om vanaf zaterdag 19 november 2022 om 15.00 uur door middel van de volgende link op memoriam tv een herinneringsbijeenkomst te volgen, die tot 15 december beschikbaar is.

https://start.memoriam.tv/V0RH-F82C

Over enkele weken is het kerstmis. Een stille kerst? Een lege plek of plekken? We mogen ook vooruit zien, laten we daarom toch naar elkaar om blijven kijken, een kaartje, een telefoontje, het kan zoveel betekenen. We hopen dat de dierbare herinneringen blijven en dat het licht van kerst een lichtstraal van hoop mag geven, ondanks het gemis en de stilte.

De begraafplaats is dagelijks geopend en voor iedereen toegankelijk, parkeren is mogelijk op het terrein aan de voorkant van de begraafplaats naast het uitvaartcentrum.

Met vriendelijk warme groet,

Namens het team van het uitvaartcentrum en begraafplaats Rotterdam IJsselmonde,

Cor Vink, Beheerder
© 2024 Begraafplaats van de Hervormde Gemeente Rotterdam-IJsselmonde
Design, realisatie en hosting verzorgd door NetandMore Rotterdam Powered by NAM CMS.