Begraafplaats IJsselmonde

Partners van de begraafplaats

De begraafplaats werkt prettig samen met een aantal partners die voor ons diensten leveren en meedenken in onze vooruitgang. Hieronder vindt u de bedrijven die ons ondersteunen.

NetandMore
Verzorgd en onderhoud de website van de begraafplaats. Tevens verantwoordelijk voor de productie van onze informatie video's.
www.netandmore.nl

Adriaen Jansz kerk
In samenwerking met de Adriaen Jansz kerk kan een kerkelijke uitvaart worden verzorgt.
www.adriaenjanszkerk.nl

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB)
De LOB is de enige vakorganisatie op het gebied van begraven en begraafplaatsen en geniet als zodanig landelijke bekendheid. De LOB treedt op als vertegenwoordiger en belangenbehartiger van de Nederlandse begraafplaatsen.
www.begraafplaats.nl

Oorlogsgravenstichting
In Nederland zijn 180.000 mensen door de Oorlogsgravenstichting geregistreerd als oorlogsslachtoffer. Mannen, vrouwen en kinderen die hun leven verloren tijdens de Tweede Wereldoorlog of tijdens gewelddadige conflicten daarna – zoals in voormalig Nederlands-Indië en tijdens recente vredesmissies.
Al deze mensen hebben een verhaal, hoe kort en eenvoudig ook. De Oorlogsgravenstichting wil de herinnering aan deze mensen levend houden. Dit doen wij door hun verhalen te verzamelen en te delen op onze website en door het onderhouden van de 50.000 Nederlandse oorlogsgraven overal in de wereld.
www.ogs.nl

GroenTotaal
GroenTotaal staat voor kwaliteit, advies en innovatie. Een compleet pakket: tuinarchitectuur, groenmanagement, aanleg en onderhoud van kleine en grote groenprojecten (tuinen) voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.
www.groentotaal.nl
© 2023 Begraafplaats van de Hervormde Gemeente Rotterdam-IJsselmonde
Design, realisatie en hosting verzorgd door NetandMore Rotterdam Powered by NAM CMS.