Begraafplaats IJsselmonde
  • Begraafplaats IJsselmonde
  • Begraafplaats IJsselmonde
  • Begraafplaats IJsselmonde
  • Begraafplaats IJsselmonde
  • Begraafplaats IJsselmonde
  • Begraafplaats IJsselmonde

Multifunctioneel uitvaartcentrum Rotterdam IJsselmonde

De begraafplaats IJsselmonde beschikt over een multifunctioneel uitvaartcentrum. Het moderne uitvaartcentrum is vanaf medio 2019 in gebruik en vormt een welkome uitbreiding op de diensten die onze begraafplaats te bieden heeft. Er kunnen diensten worden georganiseerd voor diverse soorten van uitvaart. Onze aula is geschikt voor een dienst tot maximaal 50 personen, maar men kan ook de foyer erbij betrekken.

Het uitvaartcentrum beschikt over een mortuarium en 2 familiekamers. Deze familiekamers zijn 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar voor familie en of vrienden/kennissen. Met een toegangscode krijgt u via de sleutelkluis toegang tot de familiekamer. Zo kunt u op een tijdstip dat het u uitkomt de familiekamer bezoeken. Tijdens het bezoek kunt u ook gebruik maken van koffie, thee of frisdrank.

Tijdens de uitvaart is het mogelijk om video’s of een foto slideshow weer te geven op het grote beeldscherm naast de spreker. Daarnaast is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er ook muziekstukken kunnen worden afgespeeld tijdens de uitvaartdienst. Ook kan men gebruik maken van een streamingsdienst en er kunnen opname gemaakt worden. Voor de spreker tijdens de dienst is er beschikking over een versterkte microfoon zodat iedereen in de aula het goed kan horen.

Na afloop van de dienst is er de mogelijkheid om herinneringen op te halen of na te praten in de aula. Bij goed weer is er een mogelijkheid gebruik te maken van het buitenterras. Het verzorgen van de catering kan geheel naar uw eigen wensen door ons verzorgd worden. Zo kunt u de uitvaart geheel naar uw eigen hand zetten. Onze medewerkers kunnen u in een persoonlijk gesprek het draaiboek voor een verzorgde en geslaagde uitvaart met uw samenstellen.

Hieronder kunt u een impressie zien van het uitvaartcentrum.


© 2024 Begraafplaats van de Hervormde Gemeente Rotterdam-IJsselmonde
Design, realisatie en hosting verzorgd door NetandMore Rotterdam Powered by NAM CMS.